За нас    Контакти        
Вход          Любими (0)          Локация
Аптека Елица
Пн-Пк 08:00 - 21:00ч Сб-Нд 08:00 - 20:00ч

Клиентска карта


Програма ЛОЯЛНОСТ (Клиентска карта)

Само за регистрирани потребители и/или редовни клиенти във физическа аптека, които имат две или повече изпълнени поръчки, и които искат да участват в програмата лоялност, даваща още повече преференции.

С попълването на регистрационната форма декларирам, че съм запознат/а с Общите условия на Програмата за лоялни клиенти. Както и че личните ми данни да бъдат съхранявани и използвани за нуждите на Програмата за лоялни клиенти на аптека Елица / apteka-elica.bg. Също така давам съгласието си да получавам информационни, търговски и маркетингови съобщения относно дейността на аптека Елица / apteka-elica.bg

-         Защо карта Елица?

С тази карта ставате част от нашата програма за ЛОЯЛНОСТ. Основната цел е да бъдете възнаградени, информирани и здрави. В качеството си на наш клиент Вие не само получавате професионална фармацевтична консултация и любезно обслужване, но и спестявате средства.

-         Как да получите вашата карта?

На място: Трябва да предоставите нужните данни на служител в аптеката. Съобразено е с политиката за защита на личните данни .

Он-лайн: С попълване на регистрационната форма, след като вече имате две или повече направени покупки.

Картата си ще получите на посоченият от Вас e-mail адрес.


Издаването на клиентската карта за аптека Елица / apteka-elica.bg се осъществява след обработване на данните от наш служител(при нужда данните се коригират или допълват).Съобразено е с 
политиката за защита на личните данни .

Общи условия програма ЛОЯЛНОСТ

Карта Елица се издава безплатно на физически лица над 18 години. Притежателите на клиентска карта, получават отстъпка в размер на 3 % (три процента) от стойността на покупката на стоки в аптека „Елица” и на стоки в apteka-elica.bg, която отстъпка се получава от клиента с предоставяне на карта Елица при извършване на съответната покупка във физическа аптека или с логването си в сайта apteka-elica.bg.
Максималният процент който може да се достигне на база натрупан оборот е 10%

КОГАТО СЕ ПАЗАРУВА ОНЛАЙН С КАРТА ИЗДАДЕНА ПО СТАРАТА РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА И КАРТАТА Е ФИЗИЧЕСКА ПЛАСТИКА, Е НУЖНО ДА НАПРАВИТЕ РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА,  ИЗПОЛЗВАЙКИ СЪЩИЯТ МЕЙЛ С КОЙТО СТЕ ЗАЯВИЛИ КАРТАТА. ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ПОСОЧНИТЕ КАНАЛИ ЗА ВРЪЗКА.
След като се проверят данните картата ще бъде активирана и на сайта.

Отстъпките се ползват при плащане в брой, с дебитна или кредитна карта. Процентите отстъпка не важат при закупуване на: лекарствени продукти по лекарско предписание, лекарствени продукти с жълта и зелена рецепта, лекарствени продукти по рецепти на НЗОК(във физическите обекти), и стоки на промоционални цени. Клиентска карта по Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“ не е банкова карта, не може да бъде продавана или отдавана под наем на трети лица. Карта Елица се издава за неограничен срок. Картата е собственост на аптека „Елица“.

КЛИЕНТИТЕ когато пазаруват във физически обект(Аптека) и желаят да се възползват от тяхната отстъпка е нужно да се каже/покаже кода от клиентската им карта на служителя в аптеката преди да се направи покупката.

Общите условия, валидни за използване клиентска карта по Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“, са достъпни в електронен вариант на интернет страницата на аптека „Елица”: www.apteka-elica.bg. Условията за използване на карта Елица могат да търпят промени.
Информацията ще бъде публикувана на: www.apteka-elica.bg/bg/klientska_karta/.

Приемайки настоящите общи условия, КЛИЕНТИТЕ изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от аптека „Елица“ в случай на извършена покупка на стока. Всички доброволно предоставени от КЛИЕНТА данни се съхраняват, обработват и използват от аптека „Елица“ за целите на рекламата, промотирането, комуникацията, за маркиране на извършените покупки и ползването на съответните отстъпки.

Елица Фарма ООД, със седалище и адрес на управление Варна 9000, ул.Шипка №16 е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България. Посоченото дружество стопанисва аптека „Елица“ / apteka-elica.bg и е регистрирано като администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни, по повод на данните, предоставяни доброволно от КЛИЕНТИТЕ във връзка с регистрацията им в Програмата за лоялни клиенти. Аптека „Елица“ си запазва правото да използва личните данни за разкриване идентичността на КЛИЕНТА в случаите, когато това е необходимо за изпълнение на закона или за спазване на настоящите общи условия.

Настоящите общи условия са валидни за всички вече издадени клиентски карти по Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“.

С регистрацията си за клиентска карта декларирам, че съм запознат/а с Общите условия на Програмата за лоялни клиенти.
Давам съгласието си, лични данни да бъдат съхранявани и използвани за нуждите на Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“.
Давам съгласието си да получавам информационни, търговски и маркетингови съобщения относно дейността на аптека „Елица“. Запознат съм, че по всяко време мога да се откажа от получаване на посочения вид информация на e-mail:
 loyalty@apteka-elica.bg.

 

Последна редакция:
15.02.2024г.


captcha
copyright 2024 apteka-elica.bg