За нас    Контакти        
Вход          Любими (0)          Локация
Аптека Елица
Пн-Пк 08:00 - 21:00ч Сб-Нд 08:00 - 20:00ч

Клиентска карта


Програма ЛОЯЛНОСТ (Клиентска карта)

Само за регистрирани потребители които имат две или повече изпълнени поръчки, и които искат да участват в програмата лоялност, даваща още повече преференции.

С изпращането на мейла (на адрес: loyalty@apteka-elica.bgдекларирам, че съм запознат/а с Общите условия на Програмата за лоялни клиенти. Както и, лични данни да бъдат съхранявани и използвани за нуждите на Програмата за лоялни клиенти на аптека Елица / apteka-elica.bg. Също така давам съгласието си да получавам търговски и маркетингови съобщения относно дейността на аптека Елица / apteka-elica.bg

Защо Карта Елица

С тази карта ставате част от нашата програма за ЛОЯЛНОСТ. Основната цел е да бъдете възнаградени, информирани и здрави. В качеството си на наш клиент Вие не само получавате професионална фармацевтична консултация и любезно обслужване, но и спестявате средства.

Как да получите вашата карта

Издаването на карта Елица е безплатно и става бързо.

На място: Трябва да попълните предоставеният формуляр четливо и коректно и да го предадете на служител в аптеката. Съобразено е с политиката за защита на личните данни .

Он-лайн: с потвърждаване на условията в сайта и изпращайки мейл със съдържание „Желая да участвам в програма Лоялност” и тема „Лоялност” (на адрес: loyalty@apteka-elica.bg) ви се издава клиентска карта за аптека Елица / apteka-elica.bg след обработване на данните от наш служител(при нужда данните се коригират или допълват).Съобразено е с политиката за защита на личните данни .

Общи условия програма ЛОЯЛНОСТ

Карта Елица се издава безплатно на физически лица над 18 години. Притежателите на клиентска карта, получават отстъпка в размер на 3 % (три процента) от стойността на покупката на стоки в аптека „Елица” и на стоки в apteka-elica.bg, която отстъпка се получава от клиента с представяне на карта Елица при извършване на съответната покупка или с въвеждането на кода на картата в сайта apteka-elica.bg(въвеждането на кода е еднократно действие). Отстъпката търпи корекция на всеки 6 месеца според оборота на покупките, като максималният процент който може да се достигне е 10%. КОГАТО СЕ ПАЗАРУВА ОНЛАЙН, А КАРТАТА Е ИЗДАДЕНА ОТ ФИЗИЧЕСКИ ОБЕКТ(АПТЕКА) Е НЕОБХОДИМО ВЪВЕЖДАНЕ НА КОДА НА КАРТАТА СЪОТВЕТСТВАЩ НА РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ И ИЗПРАЩАНЕ НА МЕЙЛ(loyalty@apteka-elica.bg), прави се еднократно (при нужда свържете се с Аптеката).Отстъпките се ползват при плащане в брой, с дебитна или кредитна карта. Клиентската карта може да бъде сканирана или заснета с мобилно устройство. Процентите отстъпка не важат при закупуване на: лекарствени продукти, лекарствени продукти с жълта и зелена рецепта, лекарствени продукти по рецепти на НЗОК(във физическите обекти), и стоки на промоционални цени. Клиентска карта по Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“ не е банкова карта, не може да бъде продавана или отдавана под наем на трети лица. Карта Елица се издава за неограничен срок. Картата е собственост на аптека „Елица“.

При загуба или повреда на физическата карта, се издава нова карта Елица срещу такса в размер на 2 (два) лв. Отстъпката се възстановява при предоставяне на верни лични данни.

КЛИЕНТИ които имат само онлайн издадена клиентска карта участващи в програма Лоялност, когато пазаруват във физически обект(Аптека) и желаят да се възползват от тяхната отстъпка е нужно да се каже/покаже кода от техният потребителски профил в apteka-elica.bg на служителя в аптеката преди да се направи покупката.

Общите условия, валидни за използване клиентска карта по Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“, са достъпни в електронен вариант на интернет страницата на аптека „Елица”: www.apteka-elica.bg. Условията за използване на карта Елица могат да търпят промени. Информацията ще бъде публикувана на: www.apteka-elica.bg.

Приемайки настоящите общи условия, КЛИЕНТИТЕ изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от аптека „Елица“ в случай на извършена покупка на стока. Всички доброволно предоставени от КЛИЕНТА данни се съхраняват, обработват и използват от аптека „Елица“ за целите на рекламата, промотирането, комуникацията, за маркиране на извършените покупки и ползването на съответните отстъпки.

Елица Фарма ООД, със седалище и адрес на управление Варна 9000, ул.Шипка №16 е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България. Посоченото дружество стопанисва аптека „Елица“ / apteka-elica.bg и е регистрирано като администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни, по повод на данните, предоставяни доброволно от КЛИЕНТИТЕ във връзка с регистрацията им в Програмата за лоялни клиенти. Аптека „Елица“ си запазва правото да използва личните данни за разкриване идентичността на КЛИЕНТА в случаите, когато това е необходимо за изпълнение на закона или за спазване на настоящите общи условия.

Настоящите общи условия са валидни за всички вече издадени клиентски карти по Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“. С подписа си / и регистрацията си в сайта в частта клиентска карта/ декларирам, че съм запознат/а с Общите условия на Програмата за лоялни клиенти. Давам съгласието си, лични данни да бъдат съхранявани и използвани за нуждите на Програмата за лоялни клиенти на аптека „Елица“. Давам съгласието си да получавам търговски и маркетингови съобщения относно дейността на аптека „Елица“. Запознат съм, че по всяко време мога да се откажа от получаване на посочения вид информация на e-mail: loyalty@apteka-elica.bg.captcha
copyright 2023 apteka-elica.bg