За нас    Контакти        
Вход          Любими (0)          Локация
Аптека Елица
Пн-Пк 08:00 - 21:00ч Сб-Нд 08:00 - 20:00ч

Доставка и плащане

Транспортни услуги

Спиди
Еконт
до Офис
6,50лв до 1кг.
8,60лв до 1кг
до Адрес
8,30лв до 1кг
11,20лв до 1кг

ДОСТАВКА
Доставката на стоките и предоставянето на услугите е само на територията на България. Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от apteka-elica.bg на стойност над 99.99 лв. (с ДДС) ще бъде безплатна за клиента до офис на доставчика. Извършва се с куриерска компания Спиди / Еконт. Цената на доставката на продукти, предлагани от apteka-elica.bg на стойност на/под 99.99 лв. (с ДДС) ще е според тарифата на съответния доставчик Спиди / Еконт.

Лично вземане!
След избора на продукт/и от САЙТА и уточнение с наш служител по телефон и/или мейл, може да си получите поръчаните продукти и заплатите в някой от физическите ни аптеки(обекти), без такса за доставка най-рано на следващият ден или в удобно за вас време съобразено с работното време на съответния обект.

След проверка от наш служител на въведените данни за поръчаните стоки, начина на доставка и плащане, както и самото плащане ако е по един от онлайн методите(безконтактни) или с банков превод, следва преминаване на следващият етап. Подготовка и експедиция на поръчаните стоки.
Целта ни е да ви доставим възможно най-бързо поръчаните продукти на посоченият от вас адрес, като:
-Поръчки направени до 14:00 часа в работни дни се доставят на следващия работен ден или възможно най-скоро според обстоятелствата.
-Поръчки направени след 14:00 часа в работни дни или направени в празнични и почивни дни, както и събота и неделя, се доставят до два работни дни. Доставчикът се задължава, в срок до 5 /пет/ работни дни от получаване на съгласие чрез средствата за комуникация и сключване на договора за продажба на Стоки от разстояние, да достави чрез куриерска фирма Спиди или Еконт Експрес ООД пратка, съдържаща стоката.
Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. apteka-elica.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
При получаване на пратката, клиентът се задължава да спази изискванията и правилата за доставка на съответния доставчик. В случай, че клиентът не бъде открит на посочения от него адрес 2 (два) или повече пъти се счита, че клиентът се е отказал от договора за продажба на стоки от разстояние.
Вашата поръчка ще бъде опакована, заедно с придружаващите я документи – договор за продажба в стандартно съдържание, което съставлява и потвърждение за направените заявки. Когато куриерът Ви я достави, можете да я проверите, за да се убедите, че всичко е наред. Лекарствени продукти не подлежат на връщане.
Използването на услугите на apteka-elica.bg може да бъде извършвано единствено за лични/нетърговски цели.

ПЛАЩАНЕ
Предлагаме следните начини на плащане:
1. Наложен платеж- в брой. При този метод за разплащане вие плащате при получаване на поръчката си директно на куриера, който ви доставя пратката или в офиса на куриерската фирмa.
2. Дебитни и кредитни карти-Предстои! Към момента е неактивно! След преминаване на процедурата по поръчката изберете начин на плащане – Дебитни и кредитна карти. Системата автоматично ще ви пренасочи към модул на ДСК Банк, където се въвеждат данните от картата и се извършва плащането.
Видове карти с които можете да платите: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro. Плащането с дебитни и кредитни карти е валидно за територията на България.
Ако изберете начин на плащане чрез кредитна или дебитна карта, това означава автоматично, че давате своето изрично съгласие плащането на стоката да бъде извършено авансово – преди нейната доставка. Въпреки извършеното авансово плащане на стоката, това не намалява всички останали права, които притежавате, във връзка с покупката.
Всички плащания с карти са защитени с последните протоколи за защита при онлайн плащания.
3. Еpay- Предстои! Към момента е неактивно! За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.
4. С банков превод на посочена от доставчика сметка, като плащането може да бъде извършено и на каса на EasyPay.
IBAN: BG65STSA93000026111902
BIC: STSABGSF
Банка ДСК - ЕАД
В този случай е необходимо представяне сканирано копие на платежното нареждане по мейл или друг канал на комуникация(Viber,WhatsApp...) с цел пестене на време за доставка.

Цените на продуктите, обявени в платформата, са крайни, обявени са в лева и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото българско законодателство. Таксите и цените за доставка са отделни и се виждат в количката при завършване на поръчката, те могат да се променят според условията на куриерите към настоящият и бъдещ момент. Крайната сума за плащане с включена цена на доставката, се визуализира преди приключване на заявката.
Характеристиките или цените на продуктите, описани в apteka-elica.bg , могат да бъдат променяни по всяко време.


copyright 2024 apteka-elica.bg